Kesän kynnyksellä vaikka onkin vielä talvi

Kesä se vaan lähestyy coronsta huolimatta ja mekin suunnitellaan tulevaa, toivossa että tulisi käviärikas sesonki. Tonttumuseon sisustustyöt saatiin valmiiksi joka oli aika kattava koska lattia maalattiin, pöydät hiottiin ja pintakäsiteltiin, tehtiin taulun kehyksiä ja koristetikkaita...ja lisättiin satoja vanhoja joulukoristeita lisää.

Taulun kehyksiä kierrätysmateriaalista

Pöydille ommeltiin vaihto liinat pitsikoristein. Nyt ollaan puuverstaalla ja tehdään kaappi sekä suunnitellaan latoon pitkä puupöytä...

Koristetikkaat hevosen aisoista

Tässä Tonttumuseon puukamiina, toiminut aikaisemmin hiilikamiinana. Lattia maalattu ja tavarat aseteltu paikoilleen. Kamiinassa on tuli kun täällä on ryhmiä vierailulla, seinätkin maalattiin puuverhouksen osalta.

Puukamiina ja juurimaalattu lattia

#taulunkehykset #lattianmaalaaminen #puukamiina #remonttihommat #koristetikkaat #antiikkikamiina #antiikkiesineitä #höyläpenkki #sisustavanhalla #sisustustyöt

Tonttumuseo 2021