Korona varatoimet Tonttukylässä

Päivitetty: elo 2

Keväällä heti kun tietoon tuli rajoitusten poistoja ja huojennuksia teimme täällä muutoksia joissa huomioitiin käsihygieenia ja käsienpesupaikat...joten tuumasta toimeen ja laitoimme käsidesipulloja useampaan paikkaan ja käsipaperitelineitä. Toinen tärkeä toimenpide jonka teemme pyyhimme ovenkahvat ja käymme opastamassa yhden samaan ryhmään kuuluvan porukan joten turvavälit ovat pysyneet eikä ongelmia ole syntynyt. Kahvilassa on sama periaate joten samanaikaisesti kahvilla ei ole muita kuin perhekunnat koska meillä on tilaa paljon puutarhoissa niin tila riittää hyvästi turvaväleihin. Joten tervetuloa meille.

Pikkutuvan kommuudi ja Arabian pesusetti