Lattian huoltotyöt

Päivitetty: elo 25

Tonttumuseon lattia on huoltotyön alla. Lattia on hiottu maalaista ja käytöstä aiheutuneita vaurioita korjattu. Lattia maalataan 4 osassa, pintaalaa kun on yli 60 neliötä. Ensimmäinen osa on edennyt maalaamisen ja työssä menee arviolta vielä noin kaksi viikkoa. Wc.n lattian väri vaihdetaan harmaaseen ja muualla väri pysyy samana harmaana kuten ennenkin.

Lattian maalausta ja huoltotöitä

Lattia on nyt käsitelty kevyttasoitteella, mutta ennen sitä hioin lattian ja poistin vanhan maalin. Lattiaa on hyvä imuroida paljon jotta kaikki pöly ja lian saa poistettua. Ennen maalaamista lattia pestiin vielä ja sitten pohjamaalaus.

Vanhan betonilattian korjaaminen ja sen maalaaminen