Maalaistalon elämää- vinttihuoneet

Kangaspuut on vielä pystyssä Nukkemuseon vintissä vaikka minun pitikin kasata ne pois jo viime syksynä, ajattelin että olisin vielä keväällä kutonut muutaman maton. Matonkuteetkin oli valmiiksi leikattu, sitten talvesta tulikin muita talvia paljon kylmempi joten nyt kutominen saa jäädä ja vien kangaspuut muualle varastoon. Huoneeseen tulee esille vanhoja tekstiilejä mm. ransulakanoita joita ennen pidettiin kerrossängyissä...niin kerrossängystä puheenollen sekin pitäisi valmistaa ja ahjolle pitäisi löytää sopiva paikka pajalta, siinä ajattelin takoa räystäskourujen pidikkeet.

Auki kesällä 12-17 päivittäin. Tule tutustumaan

Matonkuteiden leikkominen

Vanhat kangaspuut, vielä ihan käyttökuntoiset

#Maalaistalonelämää #kangaspuut #taonta #ahjo #räystäskourut #sepäntyöt #teeitse #matonkuteet #kädentaidot #vanhamaalaistalo #talonpoikaistalo #tonttublogi #elämämaalla #maalla #vinttihuoneet