Talonpoikaishuonekalut - lautakaappi

Seinälle nostettiin vanhoja lääkepullo ja muita pulloja varten valmistamani lääkekaappi, valmistettu jätemateriaalista. Kaapin väriksi tuli takorautamusta koska alakaapin ovessa on samaista mustaa väriä. Kaappia ei ole kutitenkaan ihan vielä järjestetty koska se on aivan oma prosessinsa ja se saattaa kestää jonkin tovin :) Wc:n tilat on myös vähäsen ehostettu, maalasin muurit uudestaan ja muut seinät on pyyhitty pölystä ja lattia pesty poresaippualla ja rievulla. Lattialle pitäis vielä katsoa sopivankokoinen matto jonka ajattelin lyhentää jostakin toisesta matosta sopivan kokoiseksi.

Musta lautakaappi posliinivetimillä

Kaapin vetimet ovat posliinia, lisäkoristeeksi tulee vielä tupsut roikkumaan nupeista. Kaappiin olen kerännyt vanhoja lääkepulloja ja joitakin vanhoja muita pulloja. Useassa pullossa on vielä alkuperäinen kääpäkorkki tai pakeliittikorkki jäljellä, hienoja vanhoja esineitä nähtävissä meillä kesäkuukausina 12-17 päivittäin.

Vanhan kaapin muutos