top of page

Tekisikö kerran vai kokeilisiko kolmesti

Heinäseipäistä on moneksi, ennen niissä kuivattiin heinät, mutta nykyään niitä käytetään sisustustöihin, puutarhaantolpiksi... Ulkona ollessaan ne saavat kauniin harmaan sävyn ihan itsestään. Viime keväänä meillä tehtiin jonkinverran heinäseipäitä joista tuli tehtyä puutarhaan tilanjakaja ja useampi pari koristetikkaita. Nyt taas on tehty varastoon lisää näitä käyttökelpoisia seipäitä kun eihän sitä koskaan tiedä mitä älynvälähdyksiä sitä keväällä syttyy.Heinäseipäistä syntyy jonkinverran lastua jolla on hyvä peittää maata ja on ihan kiva koristeena puutarhassa.

Koristetikkaat, heinäseiväsaita, heinäseipäät,
Lisää heinäseipäitä että saa koristetikkaita ja aitoja puutarhaan

Heinäseipäät sidoin kiinni kuusenoksilla ja rautalangalla, pinnan tervasin.


Kahvilan sisustustyöt alkaavat olemaan loppusuoralla. Tiskin päälle oli tarkoitus laittaa hyllyt mutta suunnitelma muuttui ja teenkin hyllyn joka seisoo vapaasti tiskin päällä ja lautasritilällä tietenkin.


Useammin kun kerran kaapin ovista ja laatikoista tulee "liian" sopivat elikkä ainakin kerran ne pitäis ottaa pois, siirtää saranoita, höylätä tai hioa mutta tälläkertaa ei 😁 Teollisuuskaapin uusi vaneriovi sopi kuin sopi aukkoon kun teki heti kerralla riittävästi liikkumatilaa. Vanhoista ovista piti siirtää saranat kun ne alunperinkin oli laitettu vääriin uriin.

Teollisuuskaappi, piianpeili, sininen puukaappi, säilytys, varastointi, kodin huonekalut
Vanha teollisuuskaappi ja vielä vanhempi peili

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page