top of page
Sota-ajanLeluja.JPG

Ajankohtaista

Alkaen 1700-luvulta

salin sisustustyöt käynnissä

24.6.24 avataan. Tuu käymässä, paljon katsottavaa. Kahvila, lelukorjaamo, puutarhoja, myymätä ja kaikkea muuta.

VanhaPihapiirijarakennukset.JPG
KlaffiPiironkijaPuhelin.jpg

Talonpoikaishuonekalut

Salin ensimmäinen nurkkaus on valmistumassa, verstaalla kunnostettiin vanha klaffilipasto joka on nyt siirretty paikoilleen. Piirongin päällä veivattava puhelin ja korkkiraamitaulu.

Vanhan puutarhan aidan korjaus ja maalaaminen

Pihatöitä

Rakennusten maalipintoja tarkistetaan ja jos on tarvetta ne maalataan. Vanhan puutarhan aita on kaavittu irtoavasta liasta ja maalista ja nyt se on valmis maalattavaksi. Huvimajan ovet ja ikkunanpokat on jo saaneet uuden väripinnan...

Antiikkinen kassakone RIV -50 luvulta

Antiikkinen kassakone

Kahvilan sisustusta on muutettu jotta sinne mahtuisi alkutalvesta tehty kassakoneen kaappi. Nyt kassakone on paikoillaan, se on huollettu, mustetta ja paperia lisätty.

ValurautainenPuutarhakalusto.jpg

3 kohteen päivämatka

minimi 30 henkilöä

Hyppää bussiin ja tule kokemaan ainutlaatuinen 3 kohteen päivämatka ryhmäsi kanssa, elämyksiä, lapsuusmuistoja, lounas, kahvit ja mukavaa yhdessäoloa.

A_edited.jpg

Pohjanmaan Nostalgiakierros 70€

Päivämatka kaiken kokoisille ryhmille. Minimi ryhmäkoko 30 henkilöä. Varaa 0417563396

Vaasassa on Suomen suurin yksityinen automuseo. Nostalgisia ajoneuvoja koottu 3 kerrokseen. Autoja, linja-autoja, paloautoja, moottoripyöriä, polkupyöriä... Täältä löytyy myös Suomen vanhin taksiauto.

Tonttukylä, Suomen suurin joulukoristemuseo ja ainutlaatuinen kulttuuriperintö. Joulukoristeita alkaen 1800-luvulta, vanhoja pääsiäiskoristeita, antiikkinukkeja, vanhoja leluja ja nalleja. Täällä näet miten nuket ovat syntyneet jo yli 300-vuotta sitten, miten ne liikkuuvat mekaaniset nuket ja tontut.

Oravaisten taistelukentän vieressä tarjoilee Ädelbragd lounasravintola unohtumattoman lounaselämyksen. Historiallisiin resepteihin perrustuvia makuyhdistelmiä 1700-1800 luvulta nautitaan aidossa historiallisessa milijöössä ajanmukaisesti tarjoiltuna.

Tonttu-ukot istuttaa kesäkukkia

Juuri nyt

istutamme lisää kukkia

4 morsiusharsoa istutetaan puutarhan perälle palavarakkaus kukkien sekaan, kaivo on maalattu, sepän paja ja ikkunoita...

VanhojaMuovinukkejaTaktori.jpg

Nuken ja nallen korjaukset

Ota mukaasi ja tule paikanpäälle

Tonttukylässä korjataan kaikenlaisia vanhoja nukkeja, nalleja ja tonttu-nukkeja. Ota vanha lelusi mukaan Tonttukylään niin kartoitamme sen korjaustarpeen ja voit jättää sen lelunkorjaajalle joka korjaa sen ja palauttaa postipakettina lelusi sinulle takaisin kun korjaus on suoritettu.

NukenjatontuntekijäLelukorjaaja.JPG
Mollamaija.JPG

Vanha kävelevä nukke

ja muita sotaajan  leluja

päärakennuksen salissa.

Onko kysyttävää?

Lyx Touren 75€

Hemmottele itseäsi upealla päiväretkellä. Minimi ryhmäkoko 20 henkilöä.

Hinta 75€/ hlö: sisältää - Kylpyläpäivän Härmä-spa:ssa (hintaan lisätään mahdolliset kylpylähoidot) Vierailu Tonttukylässä - 3 ruokalajin illallinen kartano Juthbakan ravintolassa

avslappnande bad
VanhojaPääsiäiskoristeitaJaAntiikkinukkeja.JPG
LyxTourenEsite1_edited.jpg

Härmä-spa

Tonttukylä

Juthbacka ravintola

bottom of page