Sota-ajanLeluja.JPG

Alkaen 1700-luvulta

salin sisustustyöt keväällä -24

Voit tulla myös muina aikoina. SOITA.

VanhaPihapiirijarakennukset.JPG
Talonpoikaispöytäjatonttupojat.JPG

Talonpoikaispöytä

Talven aikana valmistuu 2kpl penkkejä pöydän kaveriksi.

Verhonompelu.jpg

Työnalla

Vanhoista lakanoista ommellaan vaihtoverhoja ikkunoihin.

VanhaKapioarkku.jpg

Vanhoja tekstiilejä

Päärakennuksen saliin siirretään vanha ootrattu kapioarkku johon lajitellaan vanhoja tekstiilejä

ValurautainenPuutarhakalusto.jpg

Nukkekoti

käsityönä

Päärakennuksen saliinn tehdään talven aikana vanhanajan nukkekoti

Vanha nukkekoti  käsityönä
TaustaTonttujapääsiäisankat.jpg

Juuri nyt

suunnittelemme kevättä

Keväällä aloitamme salin sisustustyöt ja lisäämme vanhoja koristeita joulukoristemuseoon.

VanhojaMuovinukkejaTaktori.jpg

Nuken ja nallen korjaukset

Ota mukaasi ja tule paikanpäälle

Tonttukylässä korjataan kaikenlaisia vanhoja nukkeja, nalleja ja tonttu-nukkeja. Ota vanha lelusi mukaan Tonttukylään niin kartoitamme sen korjaustarpeen ja voit jättää sen lelunkorjaajalle joka korjaa sen ja palauttaa postipakettina lelusi sinulle takaisin kun korjaus on suoritettu.

NukenjatontuntekijäLelukorjaaja.JPG
Mollamaija.JPG

Vanha kävelevä nukke

ja muita sotaajan  leluja

päärakennuksen salissa.

Onko kysyttävää?

Pohjanmaan

60€/hlö.

päivämatka kaikenkokoisille ryhmille

Nostalgiakierros

Minimi ryhmäkoko 30 henkilöä

Vaasan Automuseo

Ädelbragd lounasravintola

Tonttukylä

+

Harvinainen veteraaniauto, vanhoja autoja, linja-autoja, kuormaautoja, vanhin taksiauto, autonäyttelyt
Antiikkijoulukoristeet, vanhat pääsiäiskoristeet, antiikkinuket, vanhat lelut ja nallet. Talonpoikaishuonekalut
Taistelutanner, Ravintola Ädelbragd, historiallinen lounas, lounasravintola, harvinainen ruokapaikka

Vaasassa on Suomen suurin yksityinen automuseo. Nostalgisia ajoneuvoja koottu 3 kerrokseen. Autoja, linja-autoja, paloautoja, moottoripyöriä, polkupyöriä... Täältä löytyy myös Suomen vanhin taksiauto.

Tonttukylä, Suomen suurin joulukoristemuseo ja ainutlaatuinen kulttuuriperintö. Joulukoristeita alkaen 1800-luvulta, vanhoja pääsiäiskoristeita, antiikkinukkeja, vanhoja leluja ja nalleja. Täällä näet miten nuket ovat syntyneet jo yli 300-vuotta sitten, miten ne liikkuuvat mekaaniset nuket ja tontut.

Oravaisten taistelukentän vieressä tarjoilee Ädelbragd lounasravintola unohtumattoman lounaselämyksen. Historiallisiin resepteihin perrustuvia makuyhdistelmiä 1700-1800 luvulta nautitaan aidossa historiallisessa milijöössä ajanmukaisesti tarjoiltuna.

LyxTourenTeksti.png

Hemmottele itseäsi upealla päiväretkellä.

Hinta: 75€/hlö sisältää.

- Kylpyläpäivä Härmä-spa:ssa (hintaan lisätään      mahdolliset kylpylähoidot)
- Opastus ja kahvit Tonttukylässä
- 3 ruokalajin illallinen kartano Juthbackan               ravintolassa