top of page
Paketti_edited.png

Toimitusehdot

Paketti_edited.png

Toimitusehdot Voimassa [3.10.2023] alkaen

Tilauksen tehdessäsi hyväksyt kulloinkin voimassaolevat tilaus ja toimitusehdot.
Museo Tonttukylän verkkokauppa Y-tunnus FI536029-5 Myy vanhoja ja antiikkisia joulukoristeita, pääsiäiskoristeita, tonttuja, joulupukkeja, nukkeja, nalleja, leluja ja muita vanhoja tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille, yrityksille, kouluille ja kunnille [Suomeen ja EU-alueelle]. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Tuotteet myydään siinä kunnossa kun ne myynti hetkellä ovat, kyseessä on vanhojen tavaroiden verkkokauppa joten niissä on ajan tuomaa patinaa, naarmuja ja käytön jälkiä. TARJOUSTUOTTEILLA ei ole vaihto eikä palautusoikeutta. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.


Tilaaminen
Tuotteet tilataan verkkokaupan kotisivuilla siirtämällä ne ostoskoriin. Käsittelemme tilauksen ja lähetämme siitä laskun s-postiisi mikälli valitsit maksutavaksi tilisiirron, kun lasku on maksettu tilillemme viimeistään eräpäiväna niin lähetämme tilausen joko postin tai matkahuollon kautta. Maksaa voi myös mobilpayllä tai wixpayment järjestelmän kautta. Minimi ostos meillä on 30€. Toimituskulut Suomeen toistaiseksi 10.95€ / Isokokoiset 59 x 36 x 60cm lähetykset 15,90€ / tilaus.

.

Asiakastiedot ja toimitusehdot

 

Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja käytetään tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilauksen peruuttaminen ja palauttaminen


Sinulla on kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksesi 14 vuorokauden kuluessa tilauksesta. Tarjous tuotteilla ei ole vaihto eikä palautusoikeutta. Peruutusilmoitukseen sinun tulee merkitä nimesi, osoitteesi, tilauspäivä, tuote ja se tulee lähettää sähköpostilla osoitteeseen tonttumuseo@multi.fi
Tuote tulee palauttaa postitse 14 päivän kuluessa tilauksesta, alkuperäiskunnossa ja alkuperäispakkauksessa. Tarjoustuotteilla ei ole vaihto eikä palautusoikeutta. Palautuskustannukset ovat asiakkaan vastuulla. Liitä kopio peruutusilmoituksesta tuotepalautuksen yhteyteen. Mikäli tuotetta on käytetty, pidätämme oikeuden laskuttaa arvonalennuksesta.

bottom of page