Aito talonpoikaishuonekalu - klaffipiironki

Päivitetty: 24. maalis 2020

Siitä on jo aikaa kun korjasin tämän kauniin talonpoikaishuonekalun käyttökuntoon. Klaffilipaston alaosa oli jossain elämänvaiheessa sahattu pois joten korjasin vaurion tekemällä piironkiin laatikot, jalat ja kilmakoristeet. Pienellä korjauksella hieno käyttökuntoinen huonekalu.

Klaffilipasto 1800-luvulta

Piirongin väri on alkuperäinen ja samoin koristemaalaukset klaffin sisällä. Piirongissa on kolme laatikkoa, kaappi ja "valelokero" kaapin alaosassa. Tämä hieno huonekalu on ollut Nukkemuseon isossatuvassa jo 1880-luvulla.

12 katselukertaa0 kommenttia

Tonttumuseo 2021