top of page

Hurmaava talonpoikaiskaappi - paljon sÀilytystilaa

PĂ€ivitetty: 25. helmik.

Pikkukaappi tammilankusta valmistui ja nyt työtilaan on siirretty hurmaava talonpoikaiskaappi joka on valmistettu vuonna 1926 ja singeerattukin on.



Kaappi on tosi likainen, viimeiset vuosikymmenet siinÀ on sÀilytetty pyörÀn ketjuja, öljypurkkeja, pikipurkkeja ja muuta tarpeellista.


Talonpoikaiskaappi puusta valmistettu
Kauniisti patinoitunut talonpoikaiskaappi vuodelta 1926

Ihan ensimmÀisenÀ irroittelin vetimet ja sitten harjasin kaapin irtoliasta, pesin saippualla ja nyt se saa kuivua vuorokauden. PohjavÀrinÀ nÀyttÀisi olevan talonpoikaispunainen jolla korjaan kannen tai sitten jÀtÀn sen sellaiseksi kun se nyt on.

Talonpoikaiskaappi ruskeat lasiovet ja kaksi vetolaatikkoa
Kaapin ylÀosa jossa kauniit ruskeat lasiovet

Kaapin pikkulaatikoissa oli paljon ihania vanhoja esineitÀ, edellinen omistaja on ollut suutari joten nahkasakset ja naskali löytyi samoin muutamia sormustimia joita on ihan hyvÀ kÀyttÀÀ jos neuloo kÀsin jotakin vahvempaa kangasta tai nahkaa.


Puusta valmistettu talonpoikaiskaappi alkuperÀismaalauksilla
Kaapissa on tilanjakajana yksi hylly ja kaksi vetolaatikkoa

Kaapin vetimet ovat kauniin koristeelliset, nupit valmistettu pellistÀ ja tÀssÀ kaapissa on kiva yksityiskohta ovissa jonka peilit ovat kÀÀnnetty sisÀllepÀin.


Tee itse kaapista pienempi, tuunaa vanhoja huonekaluja sopivaksi
Kaappia pienennetÀÀn 15cm

niin sitten vielÀ kaapin pienennys jotta se sopisi tilaan johon sen haluan. ElikkÀ takalaudat pois samoin osa sivusta ja kaikkia osia kavennetaan toivottuun kokoon. Kantta en irrottanut vaan se sÀhÀttiin pyörösahalla paikallaan.

ViimeisimmÀt pÀivitykset

Katso kaikki
bottom of page