top of page

Joulukirkko valoilla ja joulutontun ompelukone

Päivitetty: 7. marrask. 2022

Joulukirkko punakattoinen, valoilla ja soittorasialla. Niin tästäkin sitten syntyi perinnejoulukoriste meillä jo vuosikymmeniä sitten. Joka joulu se otetaan esiin omasta alkuperäispakkauksesta, lamppuina on ollut joskus aito kynttiläsydäminen sähkölamppu, niitä ei vaan enää saa joten on tyydytty tavalliseen lamppuun. Kirkon ympärille asetellaan enkelikuoro ja kynttilät palamaan tietenkin. Jouluna välillä sitten avaita kierretään ja kuunnellaan soittorasian kaunista "Jouluyö juhlayö" sävelmää.


Tonttukylä auki 12.12.21 klo: 12-17 yksityisille. Kahvia, gögiä, pipareita ja muuta.


Talvi se tuli tänäkin vuonna, ihan ajallaan niinkuin ennenvanhaan. Tonttukylässä on ollut paljon joulujuhlavieraita ja meillä on viimeisen kerran alue auki 12.12 jolloin yksityisillä olisi mahdollisuus päästä hakemaan jos ei vielä ole löytynyt joulufiilistä niin täältä se löytyisi, ihan viime tipassa.

Talonpoikaistalo, joulutonttu ovella, antiikkilyhty, lumisade
Talvipäivä Tonttukylässä

Joulukirkko, punakattoinen joulkirkko, joulukirkko soittorasialla, joulukoriste, perinnejoulu
Joulukirkko valoilla ja soittorasialla

Tavaralaatikosta löytyi tälläinen kiva "tontun" kokoinen ompelukone johon olen tekemässä hihnaa ja teen muutaman pienen ompelulankarullan, sitten vois vaikka tehdä tuolin ja korin jossa kankaita ja...ja...


Ompelukone, tonttu ompelee tonttulakkeja, puiset lankarullat
Tonttu-ukko ja ompelukone

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentarios


bottom of page