Paperinukke kahvila

Viljavaraston kahvila on kesäisin auki, siellä on istumapaikkoja 12 henkilölle. Sisustuksena siellä on mm. morsiussohva ja rautapöytiä. Suursiivous lähestyy taas kovaa vauhtia ja ajattelin että kahvilan sisustusta uudelleenjärjestellään mutta kovin helppoa se ei ole kun kaikki esineet on alunperin suunniteltu juuri siihen paikkaan kuten tiski joka on pituudeltaan ja leveydeltään oikean kokoinen toimimaan tiskinä. Kahvilassa on myös esillä vanhoja paperinukkeja ja niitä nyt kuitenkin yritän saada lisättyä kahvilaan. Takaseinälle voisi kiinnittää sohvan ja ikkunan väliin vanhan hyllyn johon saisi esille vaikka vanhat Arabian kahvikupit....

#paperinukke #vanhalelu #tonttublogi #paperinukkekahvila #kahvila #meillämaalla #sisustus #maaseudunelämää #maatila #maalaistalo #nähtävyys #tonttumuseo #Nukkemuseo