Riihitonttu, saunatonttu, tallitonttu ja muut

Päivitetty: maalis 10

Hellan vaihdon jälkeen oli tarkoitus uusia Tonttukylän myymälän sisustusta tekemällä sinne isompi myyntitiski ja järjestelemällä hyllyt uudestaan. Kesäksi vihdoinkin saadaan tuotua vanhoja joulukoristeita myymälään vähäsen enempi niin ja vanhoja pääsiäiskoristeita. Myymälässä on nyt vanha kyläkaupan tiski ja sen tilalle tehdään pöytätaso jonka koko on 2,5m x 2m. Myymälään tulee lisäksi eri käsityöläisten tuotteita myyntiin.

Tontut portailla vanhassa lyhdissa josta on tehty myymälä

358 0 (6) 0400 907523

tonttumuseo@multi.fi