top of page

Vanhassa puutarhassa

Päivitetty: 2. elok. 2020

Vanhaan puutarhaan asensin aikoinaan siirtonurmikon joka oli nopeampi ratkaisu kun että alkaa kasvattamaan siemenestä. Paljon on opittu vuosien varrella sen hoitamisesta, vaikkakin kantapään kautta. Nurmikko vaatii jatkuvaa huolenpitoa ja pidänkin voikukat ja muut rikkaruohot siitä pois kitkemällä niitä. Tuhkaan nurmikon kunnolla ja kalkkia laitan vuosittain. Lisäksi jouduin ilmastoimaan sitä yhtenä keväänä mutta toimenpiteet näyttivät purevan ja nurmikko kasvaa nyt taas tuuheana vaikka jonkinverran se onkin kuivunut nyt alkukesästä.



Siirtonurmikko, vanha piha, vanha talo, aita, paanukatto, ulkorakennus, pihapuut, puutarhatuolit, valurautainen penkki, aurinkokello, puutarhapenkki
Tonttukylän vanha puutarha

Rajasin ruohikon ja kukkapenkkien välin raudalla jotta sen trimmaaminen olisi helpompaa ja ruohikko ei lähtisi kasvamaan muualle. Siirsin myös aurinkokellon pois ruohikolta jotta ei tarvitsisi kierrellä sitä kun nurmikko ajetaan. Kuvassa oleva vanha puutarhapenkki on löydetty roskista, korjasin sen laudoituksen ja maalasin.


34 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page