Talonpoikaistalo 1700-luvulta ja talonpoikaishuonekalut

Päivitetty: touko 10

Paljon on ehditty tehdä rästiinjääneitä töitä jotka valmistuuvat hyvissä ajoin ennen kuin kevät on edennyt liian pitkälle. Viimesyksynä aloittamani ikkunankorjausprojekti saa kevään aikana jatkoa ja pikkutuvan pääty laudoitetaan uudestaan heti kun säät salliivat. Tämän kauniin talonpoikaisalueen huoltotyöt ovat aina yhtä mukavia kun tietää että sillätavalla rakennukset saavat paljon lisäelinikää ja käyttövuosia.

Talonpoikaistalo 1700-luvulta ja sen pihapiiri

Työn alla on ollut useita vanhoja talonpoikaishuonekaluja ja uusia on valmistettu vanhojen mallien mukaisesti. Rojukasasta (joska minä sitä nimitän) kävin katsomassa sopivaa kaappia lääkekaapin alle, yksi oli, tosi huonokuntoinen joten on pakko arvoida ehdinkö sitä korjata. Pitäneet hakea se lähempään tarkasteluun.