top of page

Tee itse - Kiesin istuin, keinutuoli ja muuta

Päivitetty: 10. helmik. 2022

Mitä voi tehdä rikkinäisestä keinutuolista ? tai kiesien istuimesta ? vanhasta metalliverstaan puukaapista ja muista käytöstä poistetuista tavaroista.


Tässä hieno kiesien istuinosa josta puuttuu yksi lauta ja etuosan laudan reuna on haljennut.

Muuten puuosat hyväkuntoisia, tämä tuli mukaan puuverstaalle.


Kiesit, istuin, penkki, kiesien istuinpenkki, puupenkki
Kiesin istuinpenkki, aitoa antiikkia.

Verstaan vanha puukaappi -50 luvulta

Toinen esine josta ajattelin tehdä käyttökelpoisen huonekalun on metalliverstaan puukaappi -50 luvulta, öljyinen, likainen, 1 laatikko ja ovi puuttuu. Kaappi vaatii kyllä aika paljon huolenpitoa, mittojensa puolesta se sopisi kyllä kahvilan hirsiseinää vasten.Puukaappi, teollisuuskaappi, puukaappi, työkalukaappi, kaappi ja laatikot
Verstaan työkalukaappi -50 luvulta


Ja sitten rikkinäinen keinutuoli

Keinutuolit on mukavia istua jos ne on tehty hyvin, tälle olisi vielä käyttöä "keinutuolina" kunhan selkänojan puolat on vaihdettu...tai sitten...jospa käyttäisi vain osia tästä muihin huonekaluihin.

Keinutuoli, keinu, vanha istuin
Vanha rikkinäinen keinutuoli, puuosat huippukuntoiset

Muutama ompelukone ja vanhoja tuoleja

Singeri ompelukone, vanhoja tuoleja ja rikkinäisiä pöytiä joissa puuosat hyväkuntoisia. Listasta pudotin pois toistaiseksi ompelukoneen vaikka se pyöriikin ideakehässä sitkeästi.


Mitä näistä nyt pitäisi syntyä ?

Kahvilan sisustusksen ajattelin kääntää toiseen järjestykseen joten verstaan kaapista säilytystilaa kahvilaan johon saisi esille kahvipakkauksia, kahvipannuja, kahvikuppeja...

Tuoli, jakkara, penkkejä tai lisää istuimia 😊 niin ja sitten itse tiskikin jonka pitäisi sopia mihin tahansa seinistä ei kuitenkaan kokonaisuutenaan pitempää kuin 2,50m.

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

コメント


bottom of page