Vanha nuken rottinkivaunu

Päivitetty: 23. touko 2020

Tänään olin aamupäivän töissä verstaalla ja tein myymälään uusia hyllyjä. Kohtapuolin hyllyjä pääsee maalaamaan ja asettamaan paikoilleen. Työn lomassa nostin pöydälle vanhat rottinkivaunut joista on rikkoutunut muutamia kohtia. Punoin kohdat uudestaan ja kiinnitin ne nupinauloilla runkoon joten huommenna vaunut voidaan siirtää työhuoneesta pois. Vaunuihin ompelen vanhasta patjakankaasta uuden patjapussin ja täkin sekä tyynynkin voisin ommella. Korjattuna nämä sopiivat ihan vielä mainiosti sisustusesineeksi, leikkeihin ei vanhoja leluja pitäisi enää antaa.

Nuken vaunut, nukke, vaunu, lastenvaunut, rottinkivaunut, rottinki, vanha lelu, nukenvaunut, korjaaminen, käsityöt, nukenkorjaus
Vanhat nuken rottinkivaunut

Musta nukenvaunu on ollut alustaalkaen pelkkänä koristeenä ja näistäkin puuttuu patja ja täkki vaikka jo monta vuotta nekin on pitänyt tehdä. Nämä vaunut on Nukkemuseon yläkerrassa nukkemaakarin kammarissa nukkien leikeissä.

Lelu, vanhat nuken vaunut, rottinkipyörät, vaunut, kuomu, työntökahva
Vanhat mustat nukenvaunut

22 katselukertaa0 kommenttia