Vanhanajan ikkunapaperit

Päivitetty: touko 19

Jo aamulla aloitin pesemään Tonttumuseon ikkunoita, korjasin samalla jonkinverran maalipintaa ja laitoin uudet ikkunapaperit joka on hyvä tapa kun se estää pölyn ja pikkuitiöiden pääsyä ikkunoiden väliin. Tonttumuseon ikkunoista on nyt 4 valmiina ja 2 vielä työn alla. Etupuolella olevat ikkunat ovat kiviseinällä ja siellä maalasin kaikki ikkunasyvennykset ja vaihdoin ikkunapaperit. Verhot on pesty ja silitetty. Ikkunoiden jälkeen maalaan nurkassa olevan pavupiipun.

Ennenvanhaan ikkunat pestiin keväällä ja syksyllä ja pesun yhteydessä vanhat ikkunapaperit poistettiin ja uudet laitettiin tilalle

Tonttumuseon puutarhanpuoleinen ikkuna

Tässä on yksi 4:stä ikkunasta kiviseinällä. Verhot on tehty vanhoista tyynynpäällisistä.

Ikkunoiden huoltotöitä. Ikkunat kiviseinällä