Vanhat joulukoristeet - Paperitaulut

Tämä on aivan ihana paperitaulu ja tästä tulee kyllä niin hyvälle mielelle. Tontut syömässä yhteisestä puurokulhosta. Taulu on koristeena päärakennuksen muuriseinällä, puulaatikon yläpuolella. Vältän nastojen käyttöä kun kiinnitän näitä seinälle joten useasti tulee käytettyä pyykkipoikia ja siimaa.

Joulupaperitaulu, tontutu syömässä joulupuuroa

Kohtahan on joulu niin pistin heti kerralla useamman paperitaulun seinälle. Keräsin samalle seinälle kokonaisen kollaasin. Tässä taulussa tontut ja lapset tanssiivat joulukuusen ympäri ja jos kuvaa katsoo tarkemmin niin saa ihan hyvän käsityksen millä ennenvanhaan koti koristeltiin. Joulukuusesta löytyy elävät kynttilät sekä paukkukaramellejä. Pöydän nurkalla sorvattu kynttilänjalka, ihka ihania jouluaperitauluja.

Joulupaperitaulu lapset ja tonttu tanssii kuusen ympäri

#joulupaperitaulu #vanhajoulu #antiikkijoulu #vintagejoulunvietto #joulukoristeetverkosta #vanhatjoulukoristeet #joulukoristemuseo #joulutonttutaulu #tonttublogi #joulu #joulunvietto #perinnejoulu