Vanhat joulukoristeet -paperitaulut

Tästä paperitaulusta tuli muuriseinälle yksi lisää nauravien tonttujen ja piirileikki kuusen ympäri paperitaulujen kaveriksi. Muuriseinälle mahtuukin aika monta taulua joten pitää kyllä vähäsen itseänsä toppuutella ettei nyt aivan liikaa innostuisi. Tämä paperitaulu onkin sitten tosi tunnelmallinen, vanhanajan joulu vaikuttaa aina niin lumiselta verrattuna tähän pimeään maahan mitä meillä on ollut jo vuosikymmeniä.

Vanha joulupaperitaulu, tontut metsässä ja kelkassa lahjoja.

Joulutontut on taitavasti piirretty ja väritetty. Jos katsoo tonttujen varusteita niin suksissa ei ollut vielä edes siteitä ja kelkkakin taitaa olla vesikelkka. Pöydälle ajattelin huomiseksi laittaa näitä jossa vuohi vetää rekeä, possut juoksee ja tontut kantaa joulukuusta. Joulukaitaliinat laitan muoviliinan alle ja huommenna isontuvan pöydät katetaan vieraille.

Joulupaperi kaitaliina, tontutu, possut ja vuohi