Vanhat joulukoristeet - tonttujono

Verkkokaupasta löytyy laaja valikoima erilaisia vanhoja tonttujonoja. Näitä ihastuttavia koristeita voi käyttää myös ikkunakoristeena tai miksipä ei askartelussa. Oma suosikkini juhlapöytään on laittaa keskelle pöytää pöydänpituinen tonttujono joka syntyy useammasta erilaisesta tai samanlaisesta tonttujonosta. Tonttujonon voi myös leikata taitteen kohdalta pienemmäksi, tehdä reikä langalle ja ripustaa koristeeksi joulukuuseen. Yksi käyttömahdollisuus on myös pakettikorttina käyttö, ainakin on hyvin persoonallinen sekä uniikki pakettikortti.

#tonttujono #vanhajoulukoriste #joulukoriste, #vanhajoulu #joulutonttu #tonttublogi #tonttujenjoulu #joulunsisustus #teeitsejoulu #meidänjoulu #joulukortti #joululahjakortit #pakettikortit #ikkunakoriste #joulukoristeverkkokauppa #joulukoristeetverkossa #vanhojenjoulukoristeidenverkkokauppa #joulukoristemuseo

358 0 (6) 0400 907523

tonttumuseo@multi.fi