Vanhat lelut - Nukkemuseo

Päivitetty: maalis 20

Korvaton nalle jolla kirkkaankeltainen turkki on -40 luvulta, nallella on lasiset silmät, vatsassa murina ja täyte on sahanpurua niinkuin vanhalla nallella ennenvanhaan pitikin olla. Nukkemuseon pikkutuvassa on amerikanarkun päällä eri vuosikausien vanhoja nalleja. Omia suosikkeja onkin juuri nämä korvattomat lähes loppuun rakastetut lelut joille lapsena kerrottiin kaikki salaisuudet ja joita ilman ei nukkumaan menty. Vanhat lelut kertoovat omanaikansa leikkikulttuurista joten ne kannattaa säilyttää.

Vanhat nallekaverukset niityllä.