Vanhat talonpoikaishuonekalut

Vielä on 20 neliötä lattiaa maalaamatta mutta jo loppuviikosta Tonttumuseon pöydät voidaan asettaa paikoilleen ja sitten pääsen niitä maalaamaan. Pöydät on jo hiottu ja pahimmat vauriot korjattu. Väriä en ole vieläkään päättänyt kun on ollut täysi työ lattiahommissa mutta eiköhän se sieltä aivoista putkahda esille kun sen aika on. Pöydille on myös tulossa pellava/puuvilla kaitaliinat joita en ole ehtinyt vielä ommella kun ajattelin sovittaa liinat ensin pöydälle ja katsoa laittaisiko liinat niin pitkiksi että ne roikkuisi vähäsen yli...

Vanhat talonpoikaishuonekalut saavat uuden väripinnan