Hei, kiva kun tulit

Minä olen tämän paikan "haltia" Pirjo ja huolehdin tästä alueesta. Jos ihmettelet miksi täällä on niin paljon tonttuja :) niin olen kerännyt joulukoristeita ja nukkeja jo yli 40-vuotta, niin ei ihme jos on tavaraa hahden kokonaisen museon verran. Nuken korjaus on päätyöni ja tykkään työskennellä vanhojen rakennusten parissa ja nyt kun ne on korjattu niin jäljellä on ylläpito, joten olen siirtynyt pienempiin projekteihin kuten huonekaluihin joita valmistan museon tarpeeseen. Tule ihmeessä katsomaan, täältä 9500 esineen joukosta löytyy varmastikkin sinullekkin jotain kivaa katsottavaa. 

Toivottavasti tapaamme pian, niin ja tervetuloa :) 

Tonttumuseo

Joulupukit, tontut, joulukoristeet, liinat...

Nukkemuseo

Vanhoja nukkeja, leluja, nalleja, huonekaluja

Vieraile meillä

Näe miten ne liikkuuvat, nuket ja tontut

Nukkemuseo

Aluelippu / Lapset 1/2 hintaan

Käteismaksu. Ryhmät, lasku. 

10€ Ryhmät 20-55 henkilöä

12€ Ryhmät 10-20 henkilöä

   5€ Kahvi 

 60€ Opastus

Varaa ryhmälle opastus ja kahvit

Kahvin kanssa suolaista / makeaa

Tilaa 75 henkilölle kesäisin 130:lle

Kahvin kanssa varattavissa suolaista tai makeaa. Tilaa yhteensä talvis aikaan 75 henkilölle.

Pääsiäiskoristeita verkkokaupasta

Vanhat pääsiäiskoristeet

Museo Tonttukylä

Tonttukylän tallissa on paljon vanhoja joulukoristeita, nyt kevään aikana teemme 540 koristeen lisäyksen hyllyille. Vanhoja pääsiäiskoristeita on myös ostettavissa verkkokaupassa.

Nukkemuseo, antiikkinukke, chinahead, parianukenpää, lasitettu nukenpää, antiikki nukkekodinnukke, sateenvarjo, nuken kengät, vanha nalle, lelut, vanhat pitsit, nallen silmät, nuken vaatteet, nuken silmät, lasisilmät, peruukki, nallen nivelet

Antiikkinuket

Haluatko lahjoittaa

Myös ehjiä nuken osia, ota yhteyttä

Otamme vastaan vanhoja nukkeja/leluja

Ostamme vanhoja ehjiä leluja

Ostamme ja otamme vastaan vanhoja ehjiä joulu-, ja pääsiäiskoristeita

Vanhoja korjattavia leluja, Pipsanuken pää, nukenkorjaukset, korjaamme nuket, korjaamme nallet, korjaamme lelut, Marttanukke Pelle, Marttanukke Olli, vanha Steiff nalle, nuken mekko, nukenpää, paperimassapää, vanha valokuva, hirsiseinä, ruohikko, lato, nalln silmät, nallen nivelet

Nuken korjaukset

Lelukorjaamo korjaa nuket

Ota vanha korjattava lelu mukaasi

Kaikki vanhat nuket, nallet ja lelut voidaan vaurioista riippumatta vielä korjata, vaihtamalla osia vanhoista tai valmistaa puuttuva osa uudestaan.
Ota yhteyttä niin teemme korjausarvion.

Myymälä - Verkossa

Myymälä - Verkossa

Vanhat joulu ja pääsiäiskoristeet

Verkkokaupassa myynnissä vanhoja joulukoristeita. Vanhoja tontturivejä, joulupaperiliinoja ja joulupaperitauluja, käpytönttuja, piipunrassitonttuja, pläkkipellistä valmistettuja kynttilänpidikkeitä...pääsiäiskoristeita.

Isotupa

Isontuvan pitkät pöydät

Sopii erikokoisille ryhmille

Isossatuvassa voi järjestää syntymäpäiväjuhlat, tapaamiset, yhdistyksen kokouksen...kahvit leivoksineen tarjoillaan vanhoista Arabian kahikupeista.

Antiikkinuket

Nukkemuseossa

Vanhoja Suomalaisia nukkeja

Nukkemuseo täynnä vanhoja nukkeja mm. Marttanuket ja Hohkakivinukkeja. Varaa opastettu käynti pienelle tai suurelle ryhmälle kahvin kera.

Vanhan maalaistalo elämää

Lautahyllyn valmistus

Tonttukylä

Piippuhylly / lautahylly on valmis ja väriksi valittiin tälläkertaa talonpoikaispunainen. Hylly on valmistettu kokonaan vanhoista laudoista ja se asetetaan isontuvan hirsiseinälle.

1/10

Tule tutustumaan

Juoru meistä

Jaa sivua Tonttukylä

Salaiset ihailijamme

Pirjo

  • Opastukset

  • Organisointi

  • Nuken korjaukset

Tiina

Markkinointipäällikkö

Jan-Erik

  • Huoltotyöt

  • Opastukset

Vanha tonttu, joulutonttu, joulukoriste, tonttu, joulupukki, Tonttukylä, nähtävyys, K.A Weiste, latvatähti, lasiset kuusenpallot, lametta, antiikki joulu, joulukuusen kynttilänpidikkeet, enkelikello, paperitähti, jouluvalot, aukioloajat, Nukkemuseo, vanha nukke, antiikki nukke, Suomalainen nukke, vanha nalle, nuken korjaus, Tonttumuseo, paperinukke, nähtävyys Uusikaarlepyy, osta vanha joulukoriste, jouluseimi, vanha paperi taulu, vanhat joulupaperi liinat, tontturivi, tonttuhaitari, tonttujono, saunatonttu, riihitonttu, tallitonttu, pihatonttu, puutarhatonttu, pahvitonttu, himmeli, peltipurkit, peltilelu, Barbi, keräilynukke, Heissner tonttu, Arne Hasle, käpytonttu, enkelikello, joulupaperiliina, nuken kengät, tontun valmistus, latvatähti, mekaaninen lelu, peltiauto, Porin tekstiilitehdas, korjaamme nuket, nähtävyydet Uusikaarlepyy Tonttumuseo, nähtävyydet Uusikaarlepyy Nukkemuseo, elämykset Uusikaarlepyy, ryhmämatkat, päiväretket, Visit Pietarsaari, Visit Vaasa, Visit Seinäjoki, Visit Kokkola, Power Park, Jutbacka markkinat, Jaakonpäivät, Tonttukylä Tonttumuseo Nukkemuseo joulutonttu, Weisten vanhat joulukoristeet. Nuket lelut ja nallet Visit Pietarsaari, Tonttukylän verkkokauppa myy vanhoja joulukoristeita leluja antiikkia, Tonttuverstas Nisseby Tomteby Tonttula osta tonttu ja reborn nukke, kotimaanmatkailu, lähiseutu, maaseutu,  Tonttukylä nuken korjaus nallen korjaus lelukorjaamo lähellä Vaasaa. jõuluvana,, jõulude kaunistused, antiikne nukk, vana mänguasi, beebi nukk, nukumuuseum, Christmas decoration muuseum, atraktsioon, museo, museot, verkkokauppa, joulukoristeverkkokauppa, pääsiäiskoristeiden verkkokauppa, tutustu museoon, vieraile museossa, toy museum, tin toy, Steiff teddy bear, rocking horse, keinuhevonen, polkuhevonen, 

Osoitteemme

Aspnäsvägen 48

Uusikaarlepyy / Nykarleby Pensala FI-66840 Finland

358 0 (6) 0400 907523

tonttumuseo@multi.fi

Seuraa meitä:

  • Facebook Reflection

Tonttumuseo 2020