Silkkipaperi joulukoriste, joulukuusenkoriste

Tutustu Suomen suurimpaan Joulukoristemuseoon

Joulukoristemuseossa on vanhoja joulukoristeita alkaen 1800-luvulta, paljon ihania joulupaperitauluja, joulutonttuja, enkelikelloja, tontturivejä, kynttiläpakkauksia kaikkea ihanaa mitä ennenvanhaan käytettiin kun koti koristeltiin jouluksi. Tänne mahtuu kerralla isompikin porukka juomaan kahvit samalla kun kerromme Tonttukylän tarinan.

Tonttumuseo

Joulupukit, joulutontut ja joulukoristeet

Nukkemuseo

Nuket, lelut, nallet, nuken kengät ja vaatteet

Meidän historia

Näin syntyi tonttujen kylä ja museo niille

Lättykekkerit.jpg

Kahvit + suolaista tai makeaa

Liput - lapset 1/2 hintaan

Hinnat / henkilö. Opastus/ryhmä

10€ Yksityiset ( heinäkuun ajan)

10€ Ryhmät 20-75 henkilöä

12€ Ryhmät 10-20 henkilöä

 25€ Joulu Tonttukylässä, joulujuhla

   5€ Kahvi + suolaista tai makeaa

60€ / Opastus / ryhmä

85€ / Työnäytös / ryhmä

18€ / Grillipaja tai 100€ vuokraus

Museokylän kahvila, kahvimylly, paperinukke, Arabian kahvikupit, juo kahvit, kahvila, Museo kahvila, vanhat limpsapullot, patenttikorkit, kelanauhuri, levysoitin, morsiussohva, valurautapöytä, esiliina, Seura lehti, paperinuket ja kiiltokuvat, Suomalainen nukke

Kahvila

Kahvila 

Voit varata myös yksityiseen käyttöön

Kahvilassa on tilaa noin 10 henkilön ryhmälle, jos tarvitset kahvilan tarjoiluineen yksityiseen käyttöön niin ota yhteyttä ja varaa.

Veteraaniautoja

Varaa ryhmälle

Opastus, kahvit, työnäytös, piknikki.

Alueemme sopii päiväretkikohteeksi eläkeläisryhmille, yhdistyksille, työporukalle, päiväkotilapsille, koululaisille. Ryhmille varattavissa opastu, työnäytös, kahvit tai piknikit grillipajalla.

Grillipaja

Grillipajalle järjestämme grillattavat elintarvikkeet. Tilaa yhteensä noin 20 + 20 henkilöä. Pajan voi myös vuokrata. Tila soveltuu päiväkotilapsille, kerholaisille, eläkelaisryhmille, työporukoille ja yksityisille ryhmille.

Alue auki kesäisin 12-17, muina aikoina ryhmille. Kahvila auki museon aukioloaikoina. Työnäytöksessä, nukke, nalle tai tonttu. Grillipajalle järjestämme elintatarvikkeet. Paikanpäällä käteismaksu. Ryhmävaraukset laskulla. Osta tästä liput/kahvit ennakkoon.
Tai varaa soittamalla 

Tule tutustumaan

Osoitteemme

Tonttukylä Vaasasta pohjoiseen 8 tien ja kantatie 19 varressa 45 minuuttia Kokkola - Seinäjoki. Tonttukylässä on Tonttumuseon lisäksi Nukkemuseo ja täällä pääset tutustumaan Suomen suurimpaan joulukoristemuseoon. Ostoksilla voi käydä museokaupassa ja ostaa mukaan nuket ja tontut sekä vanhoja joulukoristeita...

Vieraile, varaa, matkustaminen, kotimaan matkailu, nähtävyydet kotimaassa, ryhmämatkat, lähiseutu, kahvila, erikoiskahvilat, tapahtumat, näyttelyt, nukkenäyttely, paperinukkenäyttely, modernit nuket, barbi nukke, vanhoja nukkeja, vanhat lelut, valle, teddy bear, pehmolelu, lasten lelut, peltiauto, peltilelu

Osoitteemme

Aspnäsvägen 48

Uusikaarlepyy / Nykarleby Pensala FI-66840 Finland

Seuraa meitä:

  • Facebook Reflection

Tonttumuseo 2021