Puuhellallan lämmöllä

Päivitetty: loka 3

Jokaisessa kotitaloudssa olisi hyvä jos olisi puuhella, se antaa ihanaa lämpöä ja ruokaakin valmistuu useampi kattila kerralla. Tänään keitettiin sokerimunkkeja öljyssä vanhassa padassa tuvan hellalla. Munkit sokeroitiin heti kuumina laittamalla paistettu munkki sokeripussiin ja ravistelemalla sitä siellä muutamankerran. Ihan samalla lämmöllä oli lihapatakin uunissa ja kahvipannu, joten onhan tämä tehokas. Vaikka hella pysyykin suhteellisen puhtaana ja sen pinnasta palaa kaikki pois niin aina sillointällöin rautaosat tulee öljyttyä kun se antaa hellalle hienon kiillon.

Munkin paistamista isontuvan puuhellalla

#munkkienpaisto #elämämaalla #tonttumuseo #Nukkemuseo #Tonttukylä #tonttublogi #punainenkattila #puuhella #tonttuukot #tonttumuori #arabiankahvikuppi #maijakahvikuppi #paistamunkkeja