Tonttujen työpaja - pirttikalusto ja höyläpenkki

Päivitetty: loka 16

Tallin vintissä oleva tonttujen työpaja alkaa sisustuksensa puolesta olla valmis mutta kaikki esineet on vielä sijoitettava uudestaan. Työpajalle on siirretty vanha Högforsin silitysrauta kamiina ja tänne on myös tehty pirttikalusto josta kohta on tulossa tekoohjeet jos joku haluaa kokeilla tehdä samanlaisen itse. Pöydälle on lisäksi tehty leivinalusta, hellan viereen puulaatikko ja tähän höyläpenkin kaveriksi sahapukki. Höyläpenkki siirretään vielä toiselle sivulle jotta kaikki tavarat saadaan kauniisti aseteltua. Oletko koskaan miettinyt miksi ennenvanhaan joulutonttu teki talon töitä ? syynä taisi olla ruoka :) eikä se tonttu koskaan asunut ihmisen kanssa samoissa tiloissa vaan mm: tallin vintissä :) mukavaa jatkoa taas kaikille.


Tonttujen työpaja Tonttukylän tallissa uudelleen sisustetaan

Tontut saivat pirttikaluston työpajalle ja nyt sitten järjestellään taas tavaroita oikeaan järjestykseen. Tässä etuosassa on myös kangaspuut joten meneekin taas jonkinaikaa ennenkuin tila on järjestyksessä...mutta jouluksi valmistuu :)

Tonttujen työpajalle valmistui pirttikalusto

#lastenhöyläpenkki #pirttikalusto #elämämaalla #talonpoikaistalo #sisustavanhalla #kierrätä #leivinlauta #käsipora #makasiini #ulkorakennus #piharakennus #olkipukki #öljylamppu #tontutleipoo #peltilelu #puulelu

Osoitteemme

Aspnäsvägen 48

Uusikaarlepyy / Nykarleby Pensala FI-66840 Finland

Seuraa meitä:

  • Facebook Reflection

Tonttumuseo 2020